Våra företagstjänster

Våra företagstjänster

Evenemang

Infra-Botnia strävar efter att stödja och främja skapandet av fungerande gränsöverskridande nätverk. Vi erbjuder därför mötesplatser, seminarium och resor för regionens SMF.

 

Företagskatalog

Vi kommer att tillverka en katalog med infraföretag i Kvarkenområdet. Är du öppen för att samarbeta med andra företag och arbeta över gränserna ska du absolut finnas med i vår katalog. Läs mer om hur du går med här.

Företagshandböcker

Här samlar vi våra rapporter som ger infra-/byggföretag inblick i olika saker som är viktiga att tänka på vid start och bedrift av verksamhet i ett annat nordiskt land än hemlandet. Och hur ska man gå till väga för att digitalisera sin verksamhet?

Tekniknyheter för Kvarkenområdets infraföretag

Ta del av våra artiklar kring tekniska utmaningar, trender och innovationer inom infra-branschen. Därtill länkar vi här även till annat intressant material.

Kontakta oss

Utvecklingsprojektet Infra-Botnia drivs av Yrkeshögskolan Novia i Vasa och Umeå Universitet. Ta kontakt med oss ifall du behöver hjälp eller rådgivning kring frågor rörande internationalisering, eller ifall du vill veta mer om projektet!

Nyttig information

Det finns mycket hjälp att hämta för SMF som vill börja bedriva verksamhet utomlands. Här har vi samlat nyttiga länkar.